Ciorba de fasole verde

De azi va chem la masa, la o masa unde eu pregatesc bucatele, nu-s o mare bucatareasa si nu pentru a ma lauda cu ceea ce gatesc am creat aceasta categorie cu Bucate naive, ci doar de dragul diversitatii. Ieri am gatit o ciorba de fasole verde fara carne, dar categoria asta incepe cu o marturisire din casa noua, ma  bucur ca in bucataria mea unde o noptiera e in loc de masa si aragzul se plimba pe gresie se gasesc mancaruri ce aduc zambete pe buze.

Reteta mea  de Ciorba de fasole verde este:

Ingrediente:

        • 1 kg de fasole verde.
        • 1 ardei gras,
        • 1 rosie ,
        • 3 rosii in bulion,
        • 6 catei de usturoi
        • patrunjel.
        • cimbru sau leustean.
        • Sare dupa gust.

Mod de preparare:

Se curata si se spala fasolea, se rup pastaile in jumatate. Se toaca legumele si se piseaza usturoiul. Intai se pun la fiert legumele si dupa cateva minute se adauga fasolea si sarea,  acestea e bine sa fiarba la foc mic. Inainte cu cateva minute de a se stinge focul se aduga usturoiul.

Se poate servi cu ardei iute.

Related Posts

Scrie-ti parerea